Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Asistent contabil

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Finante/Contabilitate
Data introducerii
26-07-2016
Data actualizare
26-07-2016
Posturi disponibile
3 (La acest anunt au mai aplicat 197 persoane)

Descrierea postului

Angajam persoane pentru a lucra pe partea de asistent contabil in cadul anumitor proiecte pe anumite domenii pe care le dozvoltam in diverse locatii din tara. Se lucreaza in echipa se poate lucra atat part time cat full time dar si pe baza de contract de tipul project based pe o perioada limitata de 1-2 ani de zile. Nu necesita deplasare.

Cerinte

Avem nevoie de persoane cu cunostinte pe partea de contabilitate si economie,atat persoane cu experienta care sa lucreze ca experti pe partea de contabilitate in cadrul anumitor proiecte pe care le dezvoltam fie pe partea de fonduri structurale unde este nevoie pe partea de scriere de proiecte de partea contabila dar si persoane la inceput care pot lucra ca asistenti in cadul acestor proiecte participand punctual la indeplinirea anumitor sarcini pe partea de consultanta sub indrumarea unui expert contabil. Se poate lucra si la Intocmirea unui plan de afaceri etc.

Asiguram training inclusiv pe partea de consultanta efectiva. Se poate lucra si la evaluarea anumitor aspecte ce tin de partea de contabilitate in sensul in care va puteti intalni cu anumiti clienti unde ve-ti analiza punctual bilantul firmei acestora si evaluati corect potentialul dezvoltarii unui proiect  in functie de anumiti parametrii pe care noi ai cerem. Firma este pe profit, daca nu are pierderi ascunse sau alte aspecte care se cer in functie de criteriile de elegibilitate specifice pe ondurile structurale. Se lucreaza local nu necesita deplasare decat in cazuri exceptionale.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Bonusuri atractive in fuctie si de munca depusa si de calitatea acestei.

Axello