Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Agent vanzari

Tipul ofertei
Project Based
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Vanzari
Data introducerii
31-10-2012
Data actualizare
31-10-2012
Posturi disponibile
4 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)
Confidential
expirat

Descrierea postului

Companie cu capital strain lanseaza un nou concept de card de reduceri pe piata din Romania. Cardul va oferi utilizatorului accesul la reduceri exclusive in restaurantele, barururile si cluburile membre. Candidatii selectati vor face parte din echipa care va demara proiectul in Bucuresti si va avea ca principala responsabilitate crearea esantionului initial de clienti (restaurante) in vederea lansarii cardului in Februarie 2013. Serviciul va fi extins la nivel national in a doua jumatate a anului 2013.

Cerinte

Candidatul ideal va fi o persoana cu abilitati clare de vanzator, capabil sa promoveze un serviciu nou pe piata si care considera provocarile o ocazie de a-si manifesta aptitudinile si a castiga experienta. Motto-ul echipei noastre este: "Success is important, but it's even more important to have fun obtaining it!"

Oferta (bonusuri, beneficii)

Contract part time pe 3 luni, comision intre 10% si 30%, transport, telefon. Programul de lucru este foarte flexibil si poate include intalniri cu clientii seara si in week-end-uri.

In functie rezultatele obtinute, se va oferi posibilitatea unui contract pe durata nedeterminata la finalizarea proiectului de lansare.

Axello