Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Agent securitate

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Protectie/Paza
Data introducerii
28-09-2018
Data actualizare
28-09-2018
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 7 persoane)

Descrierea postului

Ce inseamna sa muncesti ca agent de securitate in Romania? Esti catalogat in toate felurile: bodyguard, pandar, paznic???Ce esti tu de fapt? Un om care-ti doresti un loc de munca stabil, unde  sa  poti fi motivat si  respectat de angajator precum si de cei cu care intri in contact.
Noi iti propunem sa incearci GUARD ONE, care functioneaza pe principiul ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii.


Esti pregatit sa faci parte din echipa  noastra?

Cerinte

Ce vrem de la tine ?
Sa fii de incredere, echilibrat emotional, disponibil de a lucra in ture de zi si de noapte, sa reactionezi rapid, atentie concentrata si distributiva, bun spirit de observatie, rezistenta la stres, o buna memorie, mai ales vizuala (capacitatea de a retine detalii privind persoane, ambianta), sa ai o  buna conditie fizica si mentala, sa fii disponibil de a respecta cu strictete regulile, capacitatea de a nu fi usor intimidat, dinamic si cu un mod riguros de organizare a propriei activitati. Sa ai studii generale sau medii, atestat de agent de securitate, constituie un avantaj, o vechime de minim un an pe o pozitie similara si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Ce-ti oferim?
Ceea ce-ti doresti, respectiv: conditii salariale avantajoase, plata sporurilor aferente, bonusuri de performanta, cursuri de calificare, reale posibilitati de promovare, siguranta locului de munca.

Axello